forródróton
felpróbálom a kedves szavakat
ahogy cipőt ruhát vennék boltban
ne legyek olyan kibaszott meztelen
utoljára felöltöztetem magam
keresem az adekvát választ
de bármi éled fel elnyomom
rossz így de ha eljönnél
még rosszabb lenne tudom
ahhan jön gyorsan a felelet
ezt egyetértésnek veszem
váratlan öröm amit érzek
picinyke szikra a tollhegyen
forródrót min hozzád beszélek
szavam elevenbe marni hivatott
fáj még a holtnak hitt feléled
Telihold van s a létra ott
csak az segít mit nem lenne szabad
most újra érzem mint a múltban
szeretsz s így elfogadsz
utolsó láng lobban
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2018-10-24 08:27:04
Utolsó módosítás ideje: 2018-10-27 08:24:15