az átlagember
fél méterével indult a világba három kenyérnyi súllyal. beszélni akkor kezdett mint az átlagos csecsemők ahogy az volt sapkája ruhája mérete is. az iskolában nem ért el különösebb eredményeket nem tanult tovább élte a kétkezi munkások hétköznapjait. a statisztikának megfelelve két gyereket nemzett. kétszobás panelban lakott. nem vágyott nagyot alkotni elfogadta a jót s a rosszat. szürke életét csak a halál borította fel nem átlagos halálokkal: agyonütötte egy kósza villám.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2018-10-15 00:29:38
Utolsó módosítás ideje: 2018-10-15 18:34:39