leturmixolt lelkemet feles
poharakba adagolom ki a
zsófialigeti talponállóba
természetesen mindenkit
nagyvonalúan megkínálok
aki hajlandó kifordulni
magából kaszkadőr szintű
vetődésekkel végtelent
rajzolni a biciklikerekébe
inkább azok húzzanak le
- egészségükre- akik két
kerékkel nyomulnak semmint
akiknek megvan mind a négy