Poltergeist
Előttem élet: a mások élete
Útmutató emberi létállapothoz
Tarts balra, azaz ne kanyarodj jobbra
Mire rájöttem, bejártam a várost.
Útvonaltervező, ha magyarosítják
Beállításait, kerülöm a fizetős szakaszt
Áthajtok, ha kell a tű fokán is
Csak hogy estére hazaérjek végül.
A hűtő nyitott ajtajában vacsorázok
Fényhez rendelt jelzőimet rangsorolom
Hűlő szívvel a ledsütötte sávban
Akár egy jelenés mindegy ki előtt.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Publikálva: Pannon tükör 2017/6,
Feltöltés ideje: 2018-07-30 21:16:16
Utolsó módosítás ideje: 2018-07-30 21:16:16