Ismerős ismeretlen
Ismerős ismeretlen
Most másnak látlak.
Olyan tisztán, mint feldőlt
mackó gombszeme.
*
Az angyal dolga
Ha nem segítesz,
nem hiszek. Ha nem hiszel,
nem is segítek.
*
Kontrasztok
Kékben sárga folt.
Lelki béke - csöndes harc.
Bölcselő bolond.
*
Evolúció
A kutyám ufót
látott. Azóta sokat
filozofálgat.
*
Delphi
A timpanonban
pantomim van. Sorsunkat
szövik a Párkák.
*
Pohár víz tükre
befogad arcot, eget.
Nem nézi, ki vagy.
*
Nyári éjszaka
óntányér felett
az égbolt perselyébe
dobált kavicsok
*
Noktürn
Este kék a vér.
Kék kukákba vesznek kék
kukaturkálók.
*
Ünnepek után
kiszáradt kalács
gipsz angyalra eb morog
betakar a hó
*
Noteszből kihullott 2. lap
Ma megbocsátom
ellened elkövetett
bűneimet is.
*
Gyógyír
Tedd zárójelbe
hűs tenyereddel forró,
arcom, homlokom.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2018-07-27 19:22:36
Utolsó módosítás ideje: 2018-08-02 22:11:14