Fekete vagonokban démonok rejtőznek
lehúzott ablakból mocskos szavakat kiabálnak,
nincs irgalom.
Szemét hegyek az útszélen
virágok pusztulnak
koromfekete minden
fekete ég alatt fekete földben
lehullott gyümölcsök a fűben
megkezdik rothadásukat.
Nincs irgalom.