Mindenkinek nem kell megfelelni,
hallgattam sokszor.
És tényleg vannak olyanok, akiken nem lehet segíteni;
az önsorsrontás az életművük csimborasszója.
De mégis,szeretném megkérdezni:
holnap melyik személyiség-öltönyömet látnátok rajtam szívesen?
Nem hozok példákat, sok lenne a felesleges költői kérdés.
Tudom, mindannyiótoknak nem kell megfelelnem,
de nem gondoljátok úgy mégis, hogy nektek megfelelni
minimum kötelező?
2018.06.03.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2018-06-04 10:49:31
Utolsó módosítás ideje: 2018-06-04 10:50:54