Kisétáltam az állomásra
Reggel megnéztem a Holdat
Talán ő is megnézett engem
A Hold épp fogyni kezdett
Nekem meg ez sehogy sem megy
Persze két hét múlva újra hízni kezd
Én meg maradok ugyanilyen
Csak éppen öregszem
A Hold meg talán már nem
Pedig hasonlítunk csak nem látszik
Járjuk a köröket
Kis kör bolt Föld
Nagy kör munka Nap
Még nagyobb kör élet Tejút
Majd leugrom egy kis Tejútért a boltba
Azért ha már a kutyák nem teszik meg
Ma megugattam a Holdat
És talán a Hold is engem
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2018-06-04 04:06:47
Utolsó módosítás ideje: 2018-06-04 04:06:47