szeméről a por
úgyszólván egy vele
noha túlmutat rajta
a forrás ő maga
érzetek szintjén mégis
akárha kívülről kerítené hatalmába
egy különös képzet
hogy azután belső kényszerként
megnyilvánulásra késztesse
újradefiniálja
ahányszor csak átéli
sokáig így sincs elegendő bátorsága
felismerni érvényes történései sorozatát
és a szerencsét
hogy már életében létezni kezdett
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2018-06-04 00:31:11
Utolsó módosítás ideje: 2018-06-04 00:31:11