Kellett neked rongybicikli
mondta az a macska és
ne gyújts rá kérlelt
szerelmemre gondolt
akinek a testén rózsák
és a lelkében kinyílt
a skizofréniavirág
minden pillanatban
érzem hogy hat
és fél év kultúrák
végtelen távolság
örökösi lányok én
már nem vágyom rátok
csak egyre
közénk áll
mindig az
abilify.