Papp Róbert
Becsapott egy gránát
Amikor a bunkerben
Aludta az álmát,
Az utolsó háborúban
Becsapott egy gránát.
Légnyomást szenvedett,
Azóta hall nagyot,
Teliholdkor szédeleg,
Kissé hibát kapott.
Rosszul hall, de azért
Halkan beszél, motyog,
Senki nem érti, senkit nem ért,
És hülyén mosolyog.
Testében kóbor fájdalom,
A szilánk vándorol,
A gránáthoz szól,
Amivel összeforrt.
“Srapnellé lettél bennem”,
Ezt mondja, és nevet,
Majd kihúzza magukból
A biztosító szeget.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2018-05-27 10:18:40 Utolsó módosítás ideje: 2018-05-27 12:26:02
|
|
|