Kedvetlenül
Ez nem az én teraszom
és a kilátás sem az enyém.
Valaki más babérjain üldögélek.
Nyers lazacot eszem
paradicsommal a napsütésben.
Kattogok.
Elég volt az igazságból.
Többé nem fogom kérni Istent
vegyen ki a Világból.
Se azt, szabadítson meg a gonosztól.
Ettől kezdve rá bízok mindent,
tegyen belátása szerint.
Annyira van szükségem szabad akaratra,
mint a tíz hónapos gyereknek,
aki járni tanul.
2018.05.22.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2018-05-22 16:46:21
Utolsó módosítás ideje: 2018-05-22 21:55:08