Mályvaszínű padlólapok.
Minden vércsepp apró zálog.
Hazamegyek, semmim nem fáj.
Három nap, míg rád találok.
Be kell törnöm az ablakot.
Nem mondtad, hogy nem szeretsz már.
Tested fölött hezitálok.
Szemed tükrét letakartam.
Kit kell hívnom? Melyik számot?