Kifeszített kötélen toporog,
a nézők paradicsommal dobálják.
Galambok grátisz fossák telibe,
de csak áll be- és leszarva.
"A lélek katapultálni készül."
- Marla így mondta, de ez
mégsem a Harcosok Klubja.
Beragadt kioldózsinór tartja
mozdulatlanul a státuszt.
Nincs esés, se start előre vagy
hátra, csak tehetetlenbe fagyott
unalom.