Változás
Meg kell tudnom, vajon mi az,
amit meg fogok tanulni,
kinccsé válik minden igaz,
nem fogok félni, lapulni.
Mikor majd értelmetlenül
tőkére hajtom a fejem,
fáradt testem elszenderül,
mert már minden reménytelen.
Félelmem vakmerőbe vált,
irigyeim elkergetem,
már nem félhetem a halált,
ha a bátorság lesz velem.
2018. május 13.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2018-05-13 09:47:15
Utolsó módosítás ideje: 2018-05-13 09:47:15