Magyar Éva
Asszony II
A bűvölő,
a simogató,
a fecsegő,
a ringató,
az örök,
az áldozó,
a lágy,
fiatal lány,
a hű barát,
ki titkairól
locsog,
a nő, kit
feleségül
veszel el, mert
hiszel benne,
gyermek anyja,
köteléke
a köldöke,
unokát ölel
a karja,
mosolya vágy,
a szerető
gyönyörforrás.
A temető,
mert ez is az
asszony dolga,
a Teremtő
a sorsát megírta.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2018-04-18 18:14:28 Utolsó módosítás ideje: 2018-04-18 18:14:28
|
|
|