csendtelen
sápadt fehér fal a csend
rajta gondolat penész
sötét betűket mintáz
és a hang már szólni kész
becsület üt csend szakad
száműzött a hallgatás
igazságnak szavát szórd
nem számít ma semmi más
ígéretből volt elég
év is elszállt rengeteg
és ki maradt nincstelen
súlytalanul száll lebeg
törd a csendnek hó falát
hazugságok fojtanak
hogy lehessen szebb világ
kellenek a hű szavak
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2018-04-15 21:21:59
Utolsó módosítás ideje: 2018-04-15 21:21:59