Időspirál
„Puhán lépj,/ mert álmokon tapodsz.” (W. B. Yeats)
undok szél tépkedi a fákat
kint még-már tél
bent már-még tavasz
elkezdődik ma is ugyanaz a nap
lábujjhegyen mintha jégen állnék
homokszemeket olvasok
kristályrácspontokat számolok
fél szemmel közben az Ébredőt
lesem hogyan teremt rendet
miként szilárdul egyetlen
szavára járhatóvá a lét
Balatonszepezd, 2013. április 4.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2018-04-04 16:54:17
Utolsó módosítás ideje: 2018-04-17 00:48:04