lelakott szoba vagyok,
aminek romjain új dizájn
készülődik.
lomtalanításkor
kihajítom az elamortizálódott
bútordarabokat
és a puccot is a
cigányokra hagyom.
pragmatikusságra rendezkedek be,
könyörtelen győzelemre.
többet a mögöttes senkinek
sem lesz nyilvánvaló,
az új konstrukciónak
csak a délibábja lesz
ismerhető.