egyszer a nagy igazságaimat
felpakolom a 06:20-as vonatra,
és hazaküldöm őket. haza.
ne érje itt őket sérelem.
tartozásaikat elengedem,
csak hagyjanak magamra.
kézen fogva alszanak majd,
egymás tenyeréből esznek,
összebújnak, ha fáznak.
egyet azért megtartanék.
elrettentő példának.