Ítélkezz Uram
Nekem ehhez nincs jogom.
A ma milliárdosainak királya fölött is.
Ítéld meg őket,
mert ahogy pénzük lett, lelkük elveszett.
Ítélkezz, Isten!
Mert bennük ég el sok megalázott
ember lelke,
rabszolga lelkek, kik nem tudják,
- miattuk nem tudják -
hogy milyen is embernek lenni.
Ítélkezz, Isten!
Helyettem, ki a szolgálójuk lettem.
Tégy kedved szerint,
de,
bár van bűnbocsánat,
ne add nekik, Uram,
odaát
lelkük legyen a tüzes pokol.
Ítélkezz, Uram!
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2018-02-15 19:33:16
Utolsó módosítás ideje: 2018-02-15 21:11:32