részvétlenség
most tudtam meg műtét és kemo vár rá
még az egyetemet sem fejezte be
képtelen vagyok átérezni a helyzetét
az én koromban mégoly durva fordulatokon sem szokás
már egykönnyen kiakadni
analógia híján felidézhetetlen
így azt is csak sejtem
hogy annak idején
az ő éveivel még nem tudtam volna komolyan venni
ekkora kiszúrást
tudom persze hogy könnyen beszélek
mert kényelmi okokból belegondolni sem vagyok hajlandó
hogy szeretteim közül is megtörténhet valakivel
hasonló
így hát csaknem szenvtelenül szorítok neki és érte
ne adja fel
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2018-02-05 00:00:10
Utolsó módosítás ideje: 2018-02-05 00:00:10