Gyûrû
Igazából gyûrûk.
Mert ketten vannak.
Pont mint mi.
Egy nálad.
Egy nálam.
Bár volt mår mindkettõ
Nálad
És volt már mindkettõ
Nálam
Megint rám került a sor
Hogy vigyázzak a gyûrûdre
Is.
Vigyáztam. Annyira vigyáztam.
Már reggel eltûnt.
Nem volt az ujjamon
Nem volt sehol
A kamrától a szobáig
Az udvaron. Az utcán.
Nem volt sehol
Egy gyûrû maradt
Egyedül
Mint én?
Nem. Még nem!
Haragszol majd.
Bár már ott tartanánk!
Aztán mégis ott volt!
Az ágy közepén.
Vigyorgott: Hol jártál?
Engem kerestél?
Vigyorogtam.
Megvan a gyûrû!
Akkor megvagy te is!
A láncomra húztam.
Innen nem eshet le.
Nem értetted.
Eltelt pár hónap.
Újra
Egy gyûrû nálad
Egy nálam
Mert ketten vannak
Mint mi
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2018-01-29 04:31:16
Utolsó módosítás ideje: 2018-01-29 07:20:24