Hát... ilyen izé... Névmásokk. Vagymi?
2004
Én? Tényleg van ilyen?
Te? Lehet valahol ilyen?
Õ? Nem hiszem hogy van ilyen!
Mi? Lehet hogy lesz ilyen?
Ti? Miért? Van ilyen is?
Õk? Ez már tényleg sokk!
2018
Én? Lehet hogy van ilyen!
Te? Igen találtam ilyet!
Õ? Találkoztam már ilyennel is!
Mi? Igen most már van ilyen!
Ti? Láttam már ilyet is!
Õk? Most már ez sem hihetetlen!
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2018-01-22 04:12:11
Utolsó módosítás ideje: 2018-01-22 04:12:11