Jajló jéghegy
Nem kap dicséretet a jó!
Múltkor is jött böhöm hajó,
Én meg bordatengely mellett
Kettévágtam, ahogy kellett!
Hosszas reccsel szakadt széjjel
(Sikoly-zaj volt egész éjjel),
Majd elsüllyedt nyomtalanul.
(Így jár, aki sosem tanul
Abból, hogy egy izmos jéghegy
Ütésétől minden szétmegy!)
Sima meccs volt, totál K.O.,
Jegesmedvém brummolt: Wáó!!!
Özönlött sok filmrendező,
Vártam, rám mutatnak: Ez ő!
De csak jégbordámat lesték,
Ragadt-e rá hajófesték?
Ütögettek, rugdalgattak!
Nekik nem tett jót az attak:
Kabátjukból lógtak vatták...
Titanic szót hajtogatták,
S láttam mindegyikük szemén:
Hajó lesz a híres, nem én...
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2018-01-09 16:18:35
Utolsó módosítás ideje: 2018-01-09 16:18:35