in memoriam sz j
nincs köztünk túl nagy különbség
talán csak annyi hogy nekem
még megmaradt a test míg téged
széthordtak az enyészet apró katonái
nincs köztünk túl nagy különbség
gondolatok maradtunk csupán
mások agyában szavak vagyunk
formálatlanok ismerősök nyelvére pattanunk
kimondhatatlanok vagyunk
csak forgunk a tékozló időben
mint szélforgók hasztalan
színesek vagyunk és feketék vagyunk
mint a csend temetés után
még sincs köztünk túl nagy különbség
néhányan ismerik csak titkos fekhelyünk
férfiak mellkasát feszítjük szét
asszonyok hallgatják jó tanácsaink
és gyermekek csúfolódnak rajtunk
az utca szélén nagy tágra nyílt
szemükkel nézik mint közeledünk
egymáshoz nárciszaid új hajtásainál
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2017-12-23 01:06:11
Utolsó módosítás ideje: 2017-12-23 01:06:11