olyan az ég
olyan az ég
mintha valaki telefüstölte volna
járjuk a kutyámmal a régi vasúti töltést
jobbra balra elvadult mező
csenevész bokrok
a hüvelykujjamnál vastagabb hajtásokat már kivágják
most sehol semmi mozgás
az egyik helyen műanyag szigetelésből egy kocsira való
amúgy is sok a szemét
játékbabától hűtőszekrényig van minden
mint a teszkóban
felmegyünk a régi bakterházig
már a helye sincs meg
csak az emlékeimben
látom a nagy kertet
tele gyümölcsfával
be se volt kerítve
ahogy látom
két oldalt végig a jegenyesort
és önmagamat futni a földúton
mély a gyökere itt mindennek a lelkemben
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2017-12-20 18:31:04
Utolsó módosítás ideje: 2018-01-07 20:29:34