VIP-váró
Csak az vers, Melinda, amiből
– mondod – egy szó sem hagyható el.
Csak az test, replikázom, mit szike
fel nem sért, gép be nem darál.
Kávét kavargatsz, most először
találkoztunk. VIP-váró. Két arc
feszül egymástól harminc centire.
Kevély idegen vagy, ennyi is maradsz.
Pilótatáskád mélyén családi fotók.
Integ-ritás, integ-ritás – ventillátor forog.
Bennem nincsenek gazdátlan szavak.
Asztalra hulló fénypötty. Porpihe.
Hangtalan nyüszítő pillanat.
Az a vers, Melinda, amiben…
Ne köszönj semmit. Hagyd csak. Nem maradt.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2017-12-04 17:27:09
Utolsó módosítás ideje: 2017-12-04 17:27:09