madárrá lett (2)
mama vette észre a fecskéket
kifutott a nyári konyhából
madaraim hát itt vagytok
szeme párás volt nevetett
tszvít tszvít hívta őket
forgott az udvaron
kék foltozott kötényében
sodrásával emelte az eget
lánnyá vált szerelmes fecskelánnyá
ha azt dalolja szú siiii mondta
akkor neked énekel
ha trillázik vít vít a párját hívja
ha azt hallod szplít szplít
izgatottan figyel valamire
aztán felreppent az égbe ő is
egy pillanatra sötét tollú fecske lett
szemében a párás fény
mint aki éppen hazarepült
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2017-12-04 08:29:02
Utolsó módosítás ideje: 2017-12-15 17:30:07