Megunt sláger
Olyanok voltunk együtt,
akár egy sokat játszott szám a rádióban.
Hirtelen robbantunk be a köztudatba,
unásig hallottak minket mindenfelől,
aztán egyszer csak lekerültünk
a slágerlistákról és
ma már senki sem emlékszik ránk.
Röpülnek a hetek, hónapok
az emberek új csengőhangot
állítanak be a telefonjukban
és más dalt kezdenek dúdolni
titokban a zuhany alatt.
A szóbeszédek
hamar alábbhagytak,
már egyáltalán nem veszik
a nevünket a szájukra
egy csésze kávé vagy egy üveg sör
elfogyasztása közben, és
Te sem élsz az emlékeid cellájában.
Csak nekem jár néha a lábam
a régi slágerek ütemére,
ahogy fel-fel ötlik bennem
az érintésed, a csókod, a tekinteted
a legváratlanabb pillanatokban.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Publikálva: Holdkatlan, 2017.09.29
Feltöltés ideje: 2017-12-04 08:15:22
Utolsó módosítás ideje: 2017-12-04 08:15:22