Liliomtiprók
Ennek a játéknak is vége lesz
Nem marad utána más
Mint a régi nagymamák
Csészéjébe száradt kakaó
A rózsává terült
Babahintőpor
A bundák közé rejtett
Árvaölnyi levendulacsokor
Félsz hogy ellopják
Ezért magad nem adod
Kedvességed bűnbánat
És kompenzáció
Gyerekként óvtak a naptól
Vállam most hólyagosra ég
Bekened utólag
Durva vagy a kezed finom
Liliomot mentek
A kiszáradástól
Tegnap még virágaid voltak
Ma virágaink
Ennyi csak
Tőled sok
Holnapra kiapad
A dögkút
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2017-12-02 13:01:32
Utolsó módosítás ideje: 2017-12-02 13:01:32