záptojások /jav./
egyszer majd találkozunk
valahol valamikor
szépen kulturáltan átbeszéljük
az egymás nélkül töltött éveket
szót sem ejtve
az esetleges lelki sebekről
ficamokról
utána pedig
mint akiknek volt gyerekszobájuk
elválunk
mindenféle jót kívánva
talán még egy visszafogott ölelés
is belefér
kimérten akár a hatvanas évek filmjeiben
csak a felszín
két hibátlan héjú záptojás
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2017-11-27 09:27:58
Utolsó módosítás ideje: 2017-11-27 09:27:58