Petit moineau
Egyszerűen ember lettem,
milliárdból nem egyetlen,
egy átlag, olyan semmilyen.
Semmi feltűnő, olvadás
semmibe leányként, nőként,
semmi villantani való,
egy olyan szürke veréb, sem
nagy mellek, sem csinos popó
mi számít, ha már nő lettél.
Nem könnyű így, meghúzódva
lélek veremben rejtőzve
igaz életet remélni,
halkan kérni,
simogatásért hálásabb
lenni bárkinél, erre vagy
ítélve, koldulj, alázkodj,
szeretetért hálát mormolj,
de azt is tedd észrevétlen,
magadban, titokban, halkan.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2017-11-09 11:13:16
Utolsó módosítás ideje: 2017-11-09 11:13:16