Coco Chanel2
A divat változását nem követtem
Bár néha megtetszett egy-egy modell
Hálás vagyok, hogy száműzted a múltat
S nem kell fűzőt hordanom, Coco Chanel
Szabadság kezdődik, kézzelfogható
Nincs rossz választás, sem rossz szónokok
Csak zsákruhák, brossok, kis feketék
Szavazófülkékben erre szavazok
Az unisex korszaka jön el
Nőknek lapos mell, férfinak csupasz arc
Az egyenjogúság lépcsőfoka
Az első, legfontosabb diadal
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2017-11-05 15:36:50
Utolsó módosítás ideje: 2017-11-05 15:36:50