Egy pont kettő
Emlékszel még a dominó napra? Minden év őszén egy estén át
azon izgultunk, vajon ledől-e? Vajon a kép, amit Más épített
előbújik-e színeiben? Hogy túl közel van-e, vagy elég távol? És
ha megtörténik a baj, fog-e majd sírni az a valaki, hogy elrontotta?
Nem, nem magamról beszélek. Nem tettem
semmi rosszat. Nincs ősz, nincs este.
A testem nem az Ő temploma és Ő talán
sosem sír. Értem se. Közel vagy távol, idővel eldől.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2017-10-24 10:25:19
Utolsó módosítás ideje: 2017-10-24 11:54:55