Zöld magány
Csenden át, gondolat-iránt.
Zöldhullám-tenger. Pusztaság.
Fűköz. Földfolt. Kék vadvirág
bólint. Gyík oson, lepke száll.
Távol vonat húz, a látványt
fél kézzel eltakarhatná!
Madár szárnyal ívet. A Nap
kék égtetőn fényes kalap.
Felhők: megannyi habszobor,
mit - érzi bőrén -, szél sodor.
Sehol ember. Mit vers jelent:
élő csend dallamot teremt.
Örökjelen idő s térben,
átmeneti teljességben.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2017-09-07 17:05:03
Utolsó módosítás ideje: 2017-09-07 17:05:03