MARKOLÁSPALOTA
Félnótás kalózok csüggnek tobozmirigyünkön
Embernek lenni a legcsodálatosabb
szögbelövőnk elénk hozza hamis férgeit
tapintatosan beleásíthatunk a másik arcába
Embernek lenni szenzációs érzés
egyetemre járhatunk hol rajzik a tabló kivéve ha a tompaszög
otthonülő
Elnézhetjük amint nünükéink játszogatnak az oldatokkal
Prímhegedűn húzhatjuk a talpalávalót ott hol talpalástól függ a dűne
Hírnév ha bűzölög körünkben mi még illatosíthatunk
A szívünk egy roppant nagy buborék mely további buborékokat
nemz
Embernek lenni szívderítő
nincsenek lándzsák a pecsétnyomónkon kétségbe vonva azt hogy páránk préselésre szomjazik
áskálódásunk megbocsátható piszlicsáré ügyeink a magasba ívelhetnek
fegyverünk tára forgatható még azt is megkérdőjelezhetjük hogy a jelvény
tényleg a fejét rázza-e a tudakozóktól
Ó embernek lenni borzasztó
van akit felöklel a hányavetiség
mások sarkvidékeknek számítanak a randevúkon
Mi pultosok vagyunk mi nem tudjuk a bankszámlaszámunk
Embernek lenni iszonyat
szinte bebiflázzuk a rémtörténeteket
repterünk meghal a kitinváztól s mi minden egyes csikket elnyomunk rajta Ki rendelte úgy hogy felderítő csillagaink
helyszínelő tankereken csámcsogjanak
A holtak harca feltupírozza rossz szokásainkat
és a szakállunkat is lehántjuk ha asszociatív különbékénk megengedi
a szipolyt
Embernek lenni múló szeszély csupán
Ki rendelte úgy hogy torzszülött pánsípunk küllői közé foghassa a krétadarabot
Sunyi kötőtűnk elviharzik ha valaki puszit nyom a trónbitorlók
pantallójára
Nem készülünk fel soha a baj bombatámadására egyszerűen elszelelünk
onnan hol hosszú dendritcsatornáink aláássák a becsületet és a mélynövésű kazlat
Embernek lenni borzasztó
mikor lankad gyapjas állataink irántunk való figyelme
Szántszándékkal kitérünk a simogatás elől és leszokunk lidércfényünk kifakasztásáról
noha tudatalattink állandó jelleggel nyaggat nincs ránk szükség ott hol
prizmánk szökőárja tarka szünetjeleket hajlítgat
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2017-09-05 14:49:38
Utolsó módosítás ideje: 2017-09-05 14:49:38