Kórtársak
Becsüllek.
Mintha még nem lettél volna meg.
Magadtól se vagy biztonságban.
Nem a szeretet,
Az emberség marasztal.
Melletted vagyok,
Nem veled.
Ne gyere közelebb.
Valamit tarts meg
Abból, akit még nem ismertem.
Ne engem ítélj el,
Hanem azt, aki nélküled lettem.
Tudom, hogy megbocsátasz.
Nincs más, aki bántson.
Rajtad kívül nincs kit vernem.
Összeillünk, mint szilánkosra tört
Kezedben a csontvégek.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2017-08-10 10:22:55
Utolsó módosítás ideje: 2017-08-10 10:22:55