Sorsom és kötelezettségem
Sorsom és kötelességem,
a sors enyém és nem érdem,
magány és ellenszegülés,
kemény fa, életlen fűrész,
fel nem fedezett plágium,
kevés derűmre sok borúm.
Az óra lassan körbejár,
nem siet, nem is álldogál,
csak körbe-körbe, ott a vég,
nem sok, de nekem épp elég,
amit vállaltam, gyönyörű,
nem csak ború és nem derű.
Sors és kötelesség, a fán
virágokat poroz csupán.
2015. december 9.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2017-08-07 22:14:36
Utolsó módosítás ideje: 2017-08-07 22:14:36