Idelátszik
Van egy közhely, amely szerint
legnagyobb bűn a gyávaság,
amikor esik, búcsút int
minden fának a törött ág,
amit az orkán megcibált
a májusi zivataron,
hallgat és lapít, nem kiált,
(ha bírna, merne-e vajon?)
Ha övé a döntés joga,
mindenképpen vállalni kell;
idelátszik a Golgota,
nem cserélhető semmivel!
2017. március 13.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2017-07-04 14:36:12
Utolsó módosítás ideje: 2017-07-04 14:59:31