A líra kezdett el vonzani
Nem olvasok már, csak verseket,
a próza amúgy is körbevesz.
Versben áradni: gyors patak,
ahogy az idő földbe csap.
Rövid az élet, túl prózai.
A líra kezdett el vonzani.
Mágnes a vers és elsodor,
mágus a ritmus, szívet dobol.
Verspatakokban úszni jó:
akár egy jacht vagy jó hajó.
Szétszórja lelkem ezer felé,
ezerből összerak: egy-énné.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2017-06-14 11:41:16
Utolsó módosítás ideje: 2017-06-14 12:01:43