Húsvét
Húsvét előtt ha arra gondolok,
micsoda kín volt keresztre feszülni,
hogy így lehetnek azok boldogok,
akik ezt soha nem bírták becsülni,
amit az ember képzelni se tud,
akinek kínjait így méretezte
istene, hiszen neki volt mersze,
hogy a rettenetet kimérje nekünk,
amit mi még el sem képzelhetünk,
mert, ha mégis, már nem ember leszünk -
ha szenvedésem más világba lök,
nem kiálthatom, várj, én is jövök -
az Istenhez igazodom e napon,
ha egyszer mégis lesz ilyen napom!
2017. április 17.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2017-06-12 00:02:58
Utolsó módosítás ideje: 2017-06-12 00:02:58