Házi őrizetre számíthatsz szívem.
Keblem szűk kelyhe elég lesz egy rabnak.
Hagytalak bűnbe esni s most vádlottja,
védőügyvédje vagyok önmagamnak.
Ügyésze, bírája, ki vádolt s elítélt.
Cinkosod, ki lelke legmélyén felment,
nyughatatlan szívem, az is én leszek.
El sem árulhatom neked, hogy miért.