szóhalmazok eufóriája
utóbb szóhalmazaid
önálló életre kelnek
némelyik ásót ragadva
gödröt kapar magának
melyre újabb szövegeid
hordaléka rakódik
alaposan megtapodják
ám
fejfát nem állítanak
így gyorsabban borul rájuk
a feledés jótékony homálya
némelyik álcaruhát öltve
belesimul környezetébe
miként a vad tigris csíkjai
nem szól
sem szívhez sem értelemhez
néhány pedig mint ritka kincs
szárnyat növeszt és tündököl
lelkek húrjain rezonálva
és
Parnasszust hódít
a szóhalmazok eufóriája
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2017-04-17 08:41:41
Utolsó módosítás ideje: 2017-04-17 08:41:41