HA ?
Ha én lennék a megváltó
Akkor most elindulnék veled
Ha én lennék a vágyad
Elmúlnék melletted
Ha én lennék a kedvesed
Nem hibáznék többé
Ha én lennék az író
Nem lennék nyomasztó
Ha én többé nem gondolkodnék
Többet nem hibáznék veled
Ha nem kapkodnék
Mindenem meglenne
Ha világ vége lenne
Akkor is visszanéznék
Ha elmúlnék rögvest
Álmaidban felébrednék
Ha rémálmokra ébredsz
Akkor is megváltoznék
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Kötetben: Vers (, 2017.02.13)
Feltöltés ideje: 2017-02-13 10:40:11
Utolsó módosítás ideje: 2017-02-13 10:40:11