Aggató
Anya, viszed?
Persze.
Pakolja. Jobbról,
balról, középen, rossz
álmot éjjel, rémálmot ébren,
depressziót, magányt, kétszázas
vérnyomást, eltitkolt betegséget,
rossz jegyeket, rossz barátokat,
alkoholba (vissza)zuhanást,
sötétséget délben, kiközösítést
jobbról, balról, középen,
árulást, hátba gyilkot,
gonoszságot, halált.
Tartod?
Igen.
Jöhetek holnap is?
Persze.
Tűzelhalás.
Aranyalmák érnek.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2017-02-07 17:36:18
Utolsó módosítás ideje: 2017-02-07 17:40:17