Haikukísérleteim
Frusztráció
Nincs recept inger
ellen, dönt a pillanat –
emberek vagyunk.
*
Kaleidoszkóp
holdkóros élet
míg nem ér bonyolult ügy
aztán egyszerű
*
Sziszifuszi
Hálátlan munka:
múltról jövőnek szépít –
takarít, elás…
*
Pornó I.
Nézzük e mozit:
hímnősök és állábak –
szerelemmentes.
*
Pornó II.
Nekem háromnál
kezdődik – mai játék:
bujaság dívik.
*
Bróker
Anyaghajhászó,
progresszív irigyelt lét –
fehér gallérral…
*
Előítélet I.
Bár aki okos,
úgy elővigyázatos –
már félig gonosz.
*
Előítélet II.
Minden emberről
mást tapasztalsz, de ő azt
mondja: nem így van!…
*
Fogjuk másra
Elvagy egyedül?
Te nem lehetsz ingerült!
(Feszült bocsánat…)
*
Megbízó
Pont, hogy nem számít
rá, hogy egy jó szó elég,
inkább megfizet.
*
Bosszúálló
Előbb gazsulál,
majd igyekszik, s nem nyugszik,
míg vissza nem vág.
*
Alattomos
Elvesz, hozzáír…
Szenteskedő álmártír…
Szeretnivaló…
*
Mizantróp
Én sem lehetek
mindenkire kíváncsi,
ha fáradt leszek.
*
Keresztezők
Talpam alá pók
szedné lábát halálba,
ámbár kitérek.
*
Evolúció
fájásra új faj
remélem nem tőlem vagy
beteg természet
(Pápa, 2015. február vége - március eleje)
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2017-02-03 12:24:24
Utolsó módosítás ideje: 2017-02-03 12:24:24