Szüleim ketten végül, tökéletes párt alkottak.
Én, mint gyermek harmadikként,
nem tudtam kapcsolódni.
Évek alatt összecsiszolódtak.
Kapcsolatuk testén,
mint irritáció voltam csak jelen.
Súrlódásaik okozta sebeiken varként,
újra és újra lehorzsolódtam.