Férjem megvette -
eddigi életem
legrusnyább, legkisebb,
legkopaszabb karácsonyfáját,
beleállította a kerti asztal
napernyő lyukába - a kutyalaknak
használt előtérbe,
és marha büszke,
hogy egyedül hazahozta,
még nem tudja, szeretem
azért,
mert nem tud hibázni.