Amikor rejtek valamit
Amikor rejtek valamit,
az a szerelem és a hit,
a titok mindig én vagyok,
mert semmit el nem hallgatok,
tudják, ha az interneten
naponta látják a nevem,
ugyan, boldog mitől vagyok,
mert pislognak a csillagok?,
mindenre hunyorítanak,
s ha rám dőlnének a falak,
nem vennék észre sohasem,
és nem éreznének velem.
Messze vannak, mint majd leszek,
most takarnak a fellegek.
2016. november 28.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2016-12-06 05:34:22
Utolsó módosítás ideje: 2016-12-06 16:37:04